Serie van 'Matrix'-regisseur al na twee seizoenen gecanceld

Serie 'Matrix'-regisseur na 2 seizoenen gestopt

Work in Progress van bedenker en schrijver Lilly Wachowski stopt ermee.

Bram de Groot, 28 januari 2022 om 15:46

Op dit moment draait van regisseur Lilly Wachowski de film The Matrix Resurrections in de wereldwijde bioscoopzalen. Maar Wachowski zit niet stil, ze werkte ook aan de serie Work in Progress waar al twee seizoenen van zijn verschenen.
Werkte, aangezien de serie nu gecanceld is en dus niet zal terugkeren. Wachowski schreef en produceerde Work in Progress voor de zender Showtime. Die zender heeft nu de stekker uit de komedieserie getrokken.


Work in Progress stopt na twee seizoenen
De mede-bedenker van de Matrix-franchise heeft via sociale media onthuld dat haar originele Showtime-komedieserie Work in Progress is gestopt. Ze bedacht de serie in samenwerking met Abby McEnany.

Abby speelt ook de hoofdrol in Work in Progress als de "45-jarige zelf-geïdentificeerde dikke, queer dyke" Abby, zoals het personage officieel wordt omschreven.

"Vlak voor de feestdagen kreeg ik het uiterst teleurstellende nieuws van de execs van Showtime dat Work in Progress niet voor een derde seizoen zou worden besteld. Het was een grote tegenvaller," aldus Wachowski op Twitter.


Bron: Via Comicbook

Lees meer over: Wok in Progress, Lilly Wachowski, Abby McEnany

Populair nieuws