search
Fanfavoriete serie is nu pas beter bekeken dan 'The Witcher'
Series / Nieuws

Fanfavoriete serie is nu pas beter bekeken dan 'The Witcher'

The Witcher is eindelijk van de troon gestoten door Cobra Kai en dat duurde dus wel even.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De afgelopen paar weken domineerde The Witcher met zijn tweede seizoen de toplijsten van Netflix. Maar die overheersing is niet te zien in 2022.

Nielsen heeft dan eindelijk de streamingcijfers voor de week van 27 december tot en met 2 januari bekend gemaakt. Uit die lijst blijkt dat The Witcher niet langer de meest bekeken serie is en dat 'ie van de troon gestoten is door nog een populaire Netflix-serie: Cobra Kai. Die ging van start met zijn vierde seizoen.

Goed bekeken
Het vierde seizoen van Cobra Kai was op oudejaarsdag op Netflix te zien en werd meteen enorm goed bekeken. Nielsen meldt dat kijkers zo'n 2,4 miljard minuten keken naar hun favoriete serie op Netflix.

Dat is een behoorlijk knappe prestatie, want Cobra Kai was slechts drie dagen van die week te zien.

Voor The Witcher geldt dat de serie nog altijd goed bekeken is: iets meer dan 1,8 miljard minuten in die week. Verder zie je dat Netflix Originals als Emily in Paris, Queer Eye, Lost in Space, Stay Close en The Great British Baking Show ook in de top tien eindigden.

De serie The Wheel of Time stond op plaats vier en was de enige van Prime Video in de toplijst. Voor Disney+ deden The Book of Boba Fett en Hawkeye mee.

Cobra Kai seizoen 1 tot en met 4 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen