Prime Video maakt nog een epische fantasyserie

Prime Video lijkt met de toevoeging van Edgeworld het thuis van fantasyseries te worden.

Jim Pedd, 29-01-2022 08:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Amazon Studios werkt aan een nieuwe animatieserie gebaseerd op de fantasy/detective comics Edgeworld. Die werden geschreven door Chuck Austen en geïllustreerd door Patrick Olliffe.
De sci-fi western werd in eerste instantie uitgebracht als een ComiXology Original. Sinds het debuut van Edgeworld in 2020, zijn er vijf nummers uitgebracht.

Edgeworld-serie
Amazon werkt dus aan een animatieserie rond Edgeworld, en doet dat met Austen en Olliffe verbonden aan het project als uitvoerend producenten.

Er is weinig informatie bekend gemaakt over de serie, maar naarmate de ontwikkeling vordert, zullen we meer te horen krijgen. We weten nu ook nog niet wanneer de show ergens te zien zou moeten zijn.

Edgeworld draait om de heldhaftige Killian Jess. Hij is magistraat en was ooit soldaat. Killian woont op de planeet Pala en moet die beschermen. De planeet lijkt op een oud western-stadje en bevindt zich in de ruimte.

Voor Killian de mooie taak om het geheel te beschermen tegen invasies van aliens, losgeslagen milities en allerlei andere soorten bedreigingen.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Edgeworld, Prime Video, Amazon Studios

Populair nieuws