'Young Sheldon' scoort opvallende gastster

In de serie Young Sheldon kan je nu ook Ming-Na Wen in een kleine gastrol zien.

Jim Pedd, 29-01-2022 08:36

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het vijfde seizoen van de komedieserie Young Sheldon heeft een gastrol voor Ming-Na Wen. Zij zal te zien zijn als een professor in de serie van CBS.
Wen heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend CV opgebouwd als het op rollen in televisieseries aankomt. Zo was ze te zien in ER en Stargate: Universe en zag je haar zeven seizoenen lang - van begin tot eind - als de stoïcijnse Melinda May in Agents of SHIELD. Recent tekende ze ook voor The Book of Boba Fett, waarin ze naast Temuera Morrison de hoofdrol speelt.

Young Sheldon-cameo
Young Sheldon biedt een gastrol aan de actrice. Young Sheldon is als komedie een van de grootste series van CBS.

De show begon in 2017 en is een prequel op The Big Bang Theory. We volgen de jeugd van Sheldon Cooper, zien zijn banden met zijn familieleden en zijn versnelde academische carrière. Zo zien we hem studeren aan East Texas Tech, waar hij met heel wat verschillende leraren te maken heeft.

Deze week onthulde TV Insider dat Wen een gastrol heeft in de aflevering A Free Scratcher and Feminine Wiles. Ze speelt Dr. Carol Lee, directeur van experimentele kosmologie. Dr. Lee zal tegenover Sheldon komen te staan, al weten we nog niet op welk onderwerp.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, CBS, The Big Bang Theory, Ming Na Wen

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie