search
Legendarische 'Scrubs'-cast komt weer even bij elkaar
Series / Nieuws

Legendarische 'Scrubs'-cast komt weer even bij elkaar

Scrubs is de nieuwste serie die een reünie krijgt van een van de grotere kabelnetwerken.

Bijna twaalf jaar nadat de populaire en geliefde sitcom Scrubs stopte, komt de cast weer bij elkaar. De castleden verzamelen zich voor een panel van het ATX Television Festival.

Dat meldt The Hollywood Reporter. Volgens het vakblad zullen acteurs Zach Braff, Donald Faison, Sarah Chalke, John C. McGinley, Judy Reyes, Neil Flynn en Christa Miller allemaal een verschijning maken in een panel rond Scrubs. We weten nog niet of ook bedenker Bill Lawrence te zien zal zijn.

Scrubs-panel
Scrubs was een medische komedieserie die vanaf 2001 op NBC te zien was. Dat duurde zeven seizoenen, waarna ABC de boel overnam en nog eens twee seizoenen maakte.

De serie volgde J.D. (Braff)m en zijn twee beste vrienden, Turk (Faison) en Elliot (Chalke), terwijl zij probeerden hun weg te vinden als stagiairs in het Sacred Heart Hospital. McGinley speelde de instructeur van het drietal en Flynn was te zien als de bizarre conciërge van het ziekenhuis (en aartsvijand van J.D.).

Tijdens de negen seizoenen kreeg Scrubs 17 Emmy-nominaties (en won de serie daar twee van), een Peabody Award en 3 Humanitas-prijzen.

Scrubs eindigde in 2008 met een finale die alle verhaallijnen afrondde, maar keerde terug met een negende seizoen op ABC. Daar duurde de boel bepaald niet lang.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen