'Young Sheldon' maakt van Sheldon een enorme hypocriet

'Young Sheldon' maakt van Sheldon een hypocriet

De serie Young Sheldon kent toch heel wat aparte wendingen en dat blijft maar zo duren.

Jim Pedd, 24 januari 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De mening van Sheldon over Data uit Star Trek in Young Sheldon maakt hem tot een hypocriet, enige decennia later in The Big Bang Theory. In de nieuwste aflevering reist het jongetje naar zijn eerste conventie, zelfs al besluiten al zijn volwassen familieleden dat niet te doen.
De solo-avonturen van Sheldon concentreerden zich tot nu toe rond zijn dagelijkse activiteiten aan East Texas High, waar hij aan de universiteit studeert. In de nieuwe aflevering gaat hij naar de Texarcana Sci-Fi Convention en raakt hij in een levendige discussie over Data, die hij slechts een "Spock rip-off" vindt.

Young Sheldon-humor
Dat Young Sheldon dit momentje toevoegt, is niet alleen een grappige diss in de richting van acteur Brent Spiner, maar ook hypocriet.

Sheldon besluit namelijk op een zeker moment om naar een Comic-Con te gaan, verkleed als Data.

Sheldon en zijn vrienden gaan namelijk in aflevering 13 van het zesde seizoen van The Big Bang Theory, verkleed als de helden van Star Trek: The Next Generation, naar de conventie. Daarin was Sheldon Data, ging Leonard verkleed als Jean-Luc Picard, was Howard een Borg-drone en Raj speelde Worf.

Een beetje opmerkelijk is het daarmee natuurlijk wel!
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Young Sheldon, The Big Bang Theory, Iain Armitage

Populair nieuws