En weer verliest 'CSI: Vegas' een belangrijk castlid

En weer verliest CSI: Vegas een belangrijk castlid

CSI: Vegas krijgt ineens heel wat tegenslagen te verwerken blijkt vandaag weer.

Jim Pedd, 29 januari 2022 10:36

Het zit CSI: Vegas niet mee. Mel Rodriguez heeft besloten om de serie te verlaten en is daarmee het derde castlid dat de show al na 1 seizoen verlaat.
CSI: Vegas ging op 6 oktober 2021 van start op CBS en werd bedoeld als een 1 seizoen durend 'epiloog' rond de terugkerende CSI-personages Gil Grissom (William Petersen) en Sara Sidle (Jorja Fox), in een nieuwe locatie. Ook zag je nieuwkomers Paula Newsome, Matt Lauria, Mel Rodriguez en Mandeep Dhillon. In december besloot CBS ineens CSI: Vegas een tweede seizoen te gunnen.

CSI: Vegas-einde?
Het nieuws was toen ook dat Petersen niet terug zou keren. Hij bleef wel verbonden aan de serie als uitvoerend producent. De acteur vertelde dat hij slechts voor 1 seizoen getekend had.

Vervolgens stapte ook Jorja Fox op. Zij wilde niet dat haar personage Sara Sidle gescheiden zou worden van haar echtgenoot in CSI: Vegas.

Entertainment Weekly meldt nu dat CSI: Vegas weer een castlid kwijt is. Mel Rodriguez, die te zien was als Chief Medical Examiner Hugo Ramirez, opstapt.

Hij is geen series regular meer. De vraag is of hij terug keer als gastrolspeler, want die mogelijkheid is niet uitgesloten. Waarom hij opstapte bij CSI: Vegas is ook niet bekend gemaakt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Jorja Fox, CSI, CSI Vegas, Mel Rodriguez

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws