search
Nieuw op Netflix: De gloednieuwe zombieserie 'All of Us Are Dead'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De gloednieuwe zombieserie 'All of Us Are Dead'

De gloednieuwe zombieserie van Zuid-Koreaanse bodem is vanaf nu te bekijken bij Netflix...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie maar niet genoeg kan krijgen van zombies is terug aan het juiste adres op streamingdienst Netflix! Daar is vanaf nu namelijk de gloednieuwe zombieserie All of Us Are Dead te bekijken.

In deze gloednieuwe Zuid-Koreaanse zombieserie volgen we een groep studenten die gevangen zitten in een middelbare school. Zij bevinden zich in een benarde situatie wanneer er plots een heuse zombie-invasie plaatsvindt.

Het wordt al snel duidelijk dat de studenten zijn aangewezen op de weinige hulpmiddelen die in de school voor handen zijn om zich te kunnen verdedigen tegen de zombies. Denk hierbij niet alleen aan bureaulampen, maar ook aan de boekenplanken die van de muur getrokken kunnen worden.

Squid Game
Netflix hoopt met All of Us Are Dead uiteraard het succes te kunnen evenaren van onder meer Squid Game. De eerste scores waar de reeks op kan rekenen zien er alvast veelbelovend uit.

Verantwoordelijk voor het regisseren van de reeks zijn Lee JQ en Kim Nam-su. Zij hebben zich voor de serie gebaseerd op de populaire evenals gelijknamige Webtoon van Joo Dong-geun.

De hoofdrollen in de reeks zijn weggelegd voor namen als Park Ji-hu, Yoon Chan-young, Cho Yi-hyun, Lomon, Yoo In-soo, Lee You-Mi en Lim Jae-hyeok.

Ben jij ook al benieuwd wat deze gloednieuwe miniserie All of Us Are Dead allemaal voor jou in petto zal hebben? Bekijk dan even snel de onderstaande trailer of ga meteen aan de slag met de volledige reeks. Ze is namelijk vanaf nu te bekijken bij streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen