search
Nieuw op Netflix: De miniserie 'The Woman in the House' met Kristen Bell
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De miniserie 'The Woman in the House' met Kristen Bell

De volledige titel van de nieuwe miniserie is 'The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window'...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een gloednieuwe, vrij duistere miniserie genaamd The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window heeft haar weg gevonden naar streamingdienst Netflix. De reeks beschikt over een geweldig lange titel en heeft ook een geweldig goede hoofdrolspeelster. Niemand minder dan Kristen Bell kruipt in de reeks namelijk in de huid van Anna.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window laat ons kennismaken met het niet zo bijzondere leven van Anna. Niet alleen werd Anna geconfronteerd met liefdesverdriet, daarnaast ziet haar leven er elke dag opnieuw hetzelfde uit.

Elke dag zit Anna voor haar raam met een wijntje in de hand te kijken naar hoe het leven aan haar voorbij trekt. Daar komt verandering in wanneer er plots een nieuwe, knappe buurman verschijnt met zijn schattige dochter.

Gruwelijke moord
De komst van de buurman met zijn dochter zorgt ervoor dat er voor Anna terug een beetje licht aan het einde van de tunnel komt. Dit is tot ze plots getuige wordt van een gruwelijke moord... of lijkt dat maar zo?

De hoofdrollen in deze gloednieuwe miniserie zijn weggelegd voor niet alleen Kristen Bell, maar ook voor Michael Ealy, Mary Holland evenals Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony en Benjamin Levy Aguilar.

De onderstaande trailer geeft je alvast een mooi voorsmaakje van wat deze gloednieuwe miniserie allemaal voor jou in petto heeft. Wil je liever meteen aan de slag gaan met de volledige reeks? Ook dat kan! De volledige serie is namelijk vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen