search
Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'Feria: The Darkest Light'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De spannende horrorserie 'Feria: The Darkest Light'

Deze ijzingwekkende horrorserie zal je ongetwijfeld vaak op het puntje van je stoel doen belanden...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Iedereen klaar voor een gloednieuwe, ijzingwekkende horrorserie? Dan hebben we goed nieuws voor jullie! Vanaf nu is op streamingdienst Netflix namelijk Feria: The Darkest Light te bekijken!

Het beloven spannende tijden te worden voor twee zussen die op zoek gaan naar de waarheid achter het verdwijnen van hun ouders. Diezelfde ouders worden er in de praktijk van beschuldigd 23 mensen te hebben gedood tijdens een sekte ritueel. Het is nog maar de vraag hoe de beide zussen daarmee om zullen weten te gaan.

Élite
Wanneer we de crew gaan bekijken die schuilgaat achter de reeks zien we dat er daar toch een aantal bekende namen in terug te vinden zijn. Het gaat hierbij onder meer om Carlos Montero en Agustí­n Martí­nez. Zij waren in het verleden ook al betrokken bij de Spaanse hitserie Élite.

De hoofdrollen in deze nieuwe horrorserie zijn weggelegd voor namen als Carla Campra, Ana Tomeno, Marta Nieto en íngela Cremonte.

Het eerste seizoen van de reeks bestaat uit acht afleveringen. Voor elke aflevering geldt dat ze zo'n 50 minuten duurt. Ben jij ook benieuwd naar wat deze gloednieuwe horrorserie allemaal te bieden heeft? Je kan ze vanaf nu bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen