Bizar grote hit 'Yellowstone' kan nog jaren door

Bizar grote hit 'Yellowstone' kan nog jaren door

Yellowstone moet wel haast een zesde en zevende seizoen krijgen denkt deze acteur.

Jim Pedd, 30 januari 2022 om 18:48

Ian Bohen zou stomverbaasd zijn als Yellowstone geen zesde en zevende seizoen zou krijgen. Dat zouden wij ook zijn, want de serie wordt echt enorm goed bekeken.
Yellowstone is net klaar met zijn vierde seizoen, waarvan de finale 9,3 miljoen kijkers trok. De serie Yellowstone werd bedacht door Taylor Sheridan en heeft een hoofdrol voor Kevin Costner als rancher John Dutton. Hij is de patriarch van de familie, die samen met zijn zoons, dochter en hulpjes op de ranch, probeert allerlei krachten van buitenaf af te weren die proberen zijn land over te nemen.

Yellowstone seizoen 6 en 7
Naast Costner spelen ook Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille en Gil Birmingham hoofdrollen in de serie. Die werd trouwens nog populairder sinds zijn debuut op Pramount+. Zo erg dat het netwerk besloten heeft zijn geplande rebranding als filmkanaal heeft uitgesteld.

Bovendien is er al een spin-off te zien, 1883, en wordt gewerkt aan de serie 6666. Gek is het dus niet dat acteur Ian Bohen ervan uitgaat dat de serie gewoon nog lang te zien is. Hij gaat uit van een zesde en zevende seizoen.

"We gaan bijna van start met seizoen 5, en ik zou compleet verbaasd zijn als we geen zesde zouden maken. En ik denk dat de kans groot is dat er ook een zevende komt. Maar dat hangt af van de vraag of de bedenker [Taylor Sheridan] nog eens tien afleveringen wil schrijven, of dat zijn verhaal klaar is met de 60ste aflevering of niet. Dus dat is het. Hij gaat zitten en denkt: 'Wat wil ik doen? Wil ik dit door blijven zetten, of wil ik nu iets anders gaan doen?'"
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Yellowstone, Paramount Plus, Ian Bohen, Taylor Sheridan, Kevin Costner

Populair nieuws