search
Wanneer verschijnt 'Gangs of London' seizoen 2 eigenlijk?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'Gangs of London' seizoen 2 eigenlijk?

Het wachten op de misdaadserie duurt nu wel erg lang voor de fans.

In april 2020 verscheen op de zender Sky Atlantic de stevige misdaadserie Gangs of London van bedenker en regisseur Gareth Evans, bekend van vooral zijn The Raid-films. Het wachten is nog altijd op seizoen twee.

Het goede nieuws is dat het tweede seizoen is opgenomen. Helaas kunnen we nog niet melden wanneer het seizoen, nu ook gemaakt door het Amerikaanse AMC, gaat starten. Wel zal dat in 2022 zijn.

In het eerste seizoen ging het verhaal vooral over Joe Cole als gangster Sean Wallace en Sope Dirisu als agent Elliot Finch. Alles draaide om de twee families Wallace en Dumani en hun macht over de straten in Londen.

Eerdere teaser voor seizoen 2
Hieronder zie je een teaser voor het tweede seizoen, die in december online verscheen via Sky TV. Helaas was in die teaser de boodschap: "returning in 2022".

"Neem een kijkje achter de schermen van serie twee van het grootste Sky Original-drama van de afgelopen tijd nu de productie ten einde loopt. De serie speelt een jaar later af en wordt de ziel van Londen opnieuw uitgetekend," is de beschrijving bij de beelden.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen