search
Eerste recensies 'Reacher' van Prime Video: Kijken of skippen?
Series / Featured

Eerste recensies 'Reacher' van Prime Video: Kijken of skippen?

Is Reacher met Alan Ritchson in de hoofdrol de moeite van het kijken waard?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video gaat van start met de serie Reacher, gebaseerd op de boeken van Lee Child. De serie is vanaf 4 februari te zien en vandaag zijn er de eerste recensies. Hoe wordt de serie ontvangen? Is 'ie de moeite waard?

Aan het begin van de serie wordt Jack Reacher, militair politieagent te ruste, gearresteerd voor een moord die hij niet gepleegd heeft. Hij raakt verzeild in een dodelijk complot vol corrupte agenten, dubieuze zakenmensen en samenzwerende politici.

De eerste recensies
Goed, we zetten de recensies voor je op een rij:

Arizona Republic: "Hij brengt acht afleveringen door met z'n goede bedoelingen, maar is vooral middelmatige televisie."

Rolling Stone: "De 12-pack van Ritchson is een fysieke manifestatie van een probleem met de toon. Zijn Reacher is heel blij met zichzelf en in mindere mate gewoon zelfverzekerd met z'n grote vermogens. Hij is een generieke burgerwacht die eruit ziet als een berg."

The Hollywood Reporter: "Ik heb voorkeur voor de Amazon-versie en zou een tweede seizoen niet eens zo heel erg vinden. Maar tegelijk lees ik liever nog een boek."

Consequence: "Reacher is dom, licht, pulpy en weet dat van zichzelf. En laat dat nou net het geheim zijn voor de saus van Santora."

CNET: "De nieuwe Jack Reacher stapt in een small-town throwdown die net iets te bekend is, zelfs als je de boeken niet gelezen hebt."

Reacher zie je vanaf 4 februari op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen