'The Big Bang Theory'-acteur moest veel opofferen voor de serie

Het maken van zo'n grote komediehit is echt niet zo gemakkelijk als sommige mensen denken.

Jim Pedd, 02-02-2022 11:50

Kunal Nayyar vertelt tijdens een interview dat hij meer heeft moeten laten zitten voor The Big Bang Theory dan je misschien zou denken. Gedurende twaalf jaar speelde hij de rol van Raj Koothrappali in de sitcom, die in 2019 afgerond werd.
Al bij het debuut van The Big Bang Theory was Raj een van de vijf hoofdpersonen die we volgden. En dat terwijl hij in de eerste pilot niet zat; daarin volgden we alleen Sheldon en Leonard. Maar CBS vond dat er meer personages moesten zijn en dus werden Penny, Howard en Raj toegevoegd.

The Big Bang Theory-offers
Niet alles rond The Big Bang Theory was altijd even gemakkelijk. Tijdens de Sunday Brunch vertelde Nayyar dat The Big Bang Theory wat hem betreft op het juiste moment tot een einde kwam.

De cast had tien jaar lang hun families niet goed kunnen zien, en misten daardoor heel wat mooie momenten:

"Ik denk dat het tijd voor ons allemaal was om door te gaan met het leven, en ons op nieuwe zaken te richten. Mensen realiseren niet hoeveel offers je moet maken om een volledig seizoen te maken. Ik woonde niet bij mijn familie in India, miste een boel geboortes en sterftes en verjaardagen. Het was tijd voor ons allemaal om meer tijd met onze families door te brengen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Big Bang Theory, Johnny Galecki, CBS, Kunal nayyar

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Netflix komt deze week met 11 nieuwe series

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix