search
Terugkerend 'The Flash'-acteur krijgt een veel grotere rol dan we dachten
Series / Nieuws

Terugkerend 'The Flash'-acteur krijgt een veel grotere rol dan we dachten

Rick Cosnett heeft een grotere rol in het achtste seizoen van The Flash dan we dachten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen herfst werd bevestigd dat The Flash zijn oorspronkelijke castlid Rick Cosnett terug zou brengen. Gedacht werd dat zijn rol slechts één flashback-aflevering zou omvatten. Maar nu blijkt zijn terugkeer groter.

Deadline weet namelijk te melden dat Cosnett een terugkerende rol heeft in het achtste seizoen en in minstens drie afleveringen te zien zal zijn. Showrunner Eric Wallace meldt dat de terugkeer van Cosnett als Eddie Thawne het verleden van het personage moet eren en een onverwachte plek bezoekt.

The Flash seizoen 8
"Rick maakt al sinds seizoen 1 zo'n mooi onderdeel van onze Flash-familie uit. We zochten sindsdien al manieren om hem terug te brengen," aldus Wallace. "Gelukkig kon dat nu met seizoen 8. En Rick was echt geweldig met een nieuwe kant in zijn weergave van Eddie Thawne, die zowel het verleden van het personage eert, als het een onverwachte kant opbrengt."

Wat dat onverwachte is, weten we natuurlijk nog niet.

Wel impliceert Deadline dat Cosnett verschillende personages speelt. Het is verder niet bekend of hij nu toch in beeld te zien is met hoofdrolspeler Grant Gustin; die zei eerder dat ze niet samen in beeld zouden zijn.

The Flash zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen