Dit 'Loki'-personage keert gegarandeerd terug!

Dit 'Loki'-personage keert gegarandeerd terug!

Het was onzeker of Judge Renslayer terug zou keren, maar we hebben nu 't antwoord.

Jim Pedd, 3 februari 2022 18:29

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De opnames van het tweede seizoen van Loki schijnen over een paar maanden van start te gaan. Een bekend gezicht keert terug in de serie van Disney+, horen we nu.
In de serie Loki speelden Tom Hiddleston en Sophia Di Martino de hoofdrol van twee varianten van Loki. Ook was Gugu Mbatha-Raw te zien als Judge Renslayer, een personage dat behoorlijk fout bleek te zijn en terugkeert voor het tweede seizoen.

Loki-terugkeer
"Ik weet dat er een tweede seizoen komt," aldus Mbatha-Raw tijdens de show Good Morning America. "En ik weet dat ik erin zit. Meer dan dat kan ik eigenlijk niet zeggen. Ik hou gewoon van Renslayer. Ik kijk er enorm naar uit om haar verder te verkennen en ben echt blij dat mensen uitkijken naar het volgende seizoen."

De laatste keer dat mensen Renslayer zagen in Loki, glipte ze weg bij de Time Variance Authority, nadat ze erachter was gekomen dat de Time Keepers gemaakt waren door een kracht van buitenaf.

De vraag was daarna waar Renslayer heen ging in Loki, maar daar kregen we geen antwoord op. Duidelijk is dat ze volgens schrijver Michael Waldron "een erg complexe schurk met een heel eigen set van principes en gedachten is."

Loki seizoen 1 zie je nu op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Loki, marvel studios, MCU, Disney Plus, Gugu Mbatha Raw

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws