search
Klassieke Batman-schurk blijkt in het Arrowverse te bestaan
Series / Nieuws

Klassieke Batman-schurk blijkt in het Arrowverse te bestaan

Harley Quinn maakt ook onderdeel uit van het Arrowverse is bekend gemaakt via Batwoman.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Arrowverse van televisiezender The CW bestaat nu bijna een decennium. De verschillende spin-offs die gemaakt zijn in de franchise, hebben het universum enorm uitgebreid en opgebouwd. Maar er blijven nieuwe dingen geïntroduceerd worden.

Batwoman introduceert nu de versie van Harley Quinn van de franchise, nadat actrice Cassidy Alexa korte tijd te zien was als de Queenpin of Crime in het tweede seizoen van Arrow. Het werd nooit bevestigd dat zij in het 'canon' de versie van Harley Quinn was maar in de nieuwe aflevering van Batwoman is welzeker Harley Quinn geïntroduceerd.

Batwoman-aflevering
Deel van de nieuwe aflevering draaide om de introductie van Kiki Roulette (Judy Reyes), die eerder gadgets maakte voor The joker. Alice en Mary Hamilton weten haar op te sporen in de hoop dat zij de joy buzzer van de Joker kan repareren en zodat zij hem kunnen gebruiken op Marquis Jet.

Nadat Alice en Mary opmerken dat de situatie echt bizar is, zegt Kiki dat ze wel gewend is aan rare dingen, omdat haar "therapeut Harleen Quinzel" was.

Daarmee hebben we voor het eerst in het Arrowverse-canon een referentie naar Harley Quinn gekregen. We weten niet of we het personage te zien gaan krijgen, maar het is iets!Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen