Deze 'Game of Thrones'-acteur noemt 'House of the Dragon' bitterzoet

Deze acteur noemt 'House of the Dragon' bitterzoet

Het kijken van House of the Dragon zal voor niet iedereen even gemakkelijk zijn.

Jim Pedd, 4 februari 2022 06:40

Er zijn bijna drie jaar verstreken sinds Game of Thrones tot zijn recordbrekende, breed gehate conclusie kwam. HBO's powerhouse serie had geen nette landing, maar de franchise gaat door met nieuwe verhalen.
De eerste serie in de franchise die als spin-off gelanceerd wordt, is House of the Dragon. Zelfs een aantal van de acteurs van de originele serie zijn benieuwd naar wat de nieuwe serie gaat brengen, al noemt een van hen het wel een bitterzoet idee.

Game of Thrones spin-off
John Bradley, die te zien was als Samwell Tarly in Game of Thrones, vertelde tijdens een interview met Variety dat hij het een bitterzoet idee vindt.

"Er zit zeker een bitterzoet element aan," aldus Bradley. "Ik denk dat het een beetje voelt als wanneer je verhuist, en je naar je oude huis terugkeert en andere mensen daar wonen en ze het anders ingericht hebben, ze dingen veranderd hebben en het hun eigen huis hebben gemaakt en jij echt het gevoel hebt dat je niet meer betrokken bent. Het is alsof je ziet dat iemand anders in jouw huis leeft."

Bradley ging ook in op het controversiële laatste seizoen van Game of Thrones. Hij stelde dat er nooit een einde had kunnen komen dat iedereen gelukkig had kunnen maken.
Bron: ComicBook

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, HBO, John Bradley

Populair nieuws