'Game of Thrones'-prequel is absoluut geen gok

Peter Dinklage vindt het wel knap dat HBO het risico durft te nemen.

Jim Pedd, 25 januari 2022 09:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Bijna een decennium kon het publiek genieten van HBO's Game of Thrones. De serie kwam tot een nogal controversieel einde, House of the Dragon moet ons dat straks doen vergeten.
Tijdens een interview vertelde acteur Peter Dinklage, die de rol van Tyrion Lannister speelde in Game of Thrones, dat hij het project een risico vindt. Maar wel een dat zeker de moeite van het nemen waard is.

House of the Dragon
"Ik heb zeker een mening," deelde Dinklage tijdens de WTF-podcast van Marc Maron toen hem gevraagd werd naar zijn mening over de serie. "Maak iets - nou ja, ik denk dat het een erg goede serie gaat worden."

Hij weet dat vrij zeker: "De regisseur en producent daarvan werkten ook aan onze serie. En ik denk dat het echt fucking goed zal zijn. Maar, ze hebben met onze serie een risico genomen; HBO deed dat. Ze namen een groot risico met onze serie. Hij had een wat trage start, maar waarom zouden ze dat niet nog eens doen? Dat is in die zin geen risico; het is een bewezen ding dat werkt."

Dinklage heeft natuurlijk wel een punt, want naast HBO hebben andere mediabedrijven natuurlijk ook geprobeerd hun franchises flink uit te breiden met spin-offs en nieuw materiaal. House of the Dragon zal vermoedelijk wel een kans krijgen van het publiek; het is alleen de vraag of dit het risico waard was.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Peter Dinklage, Game of Thrones, HBO, House of the Dragon

Populair nieuws