search
Opvallend extra castlid voor 'How I Met Your Father'
Series / Nieuws

Opvallend extra castlid voor 'How I Met Your Father'

How I Met Your Father heeft nu ook de moeder van hoofdpersoon Sophie gecast.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie How I Met Your Father heeft een nieuw castlid gevonden. Actrice Paget Brewster, die je wellicht kent van haar rol in de serie Criminal Minds, heeft getekend voor de rol van de moeder van Sophie (gespeeld door Hilary Duff).

In How I Met Your Father volgen we de romantische avonturen van New Yorker Sophie. Haar verhaal wordt verteld door haar oudere zelf (Kim Cattrall), die het verhaal aan haar zoon vertelt.

How I Met Your Father-serie
Tot nu toe waren er pas een paar afleveringen van How I Met Your Father te zien, met wat hints richting wat we mogen verwachten van de vader, wat prima past bij de originele serie, How I Met Your Mother.

Sophie vertelde interessant genoeg dat ze haar toekomstige echtgenoot ontmoette op de avond waarop de eerste aflevering van How I Met Your Father zich afspeelt. Dat betekent dat alle mannen, van een norse Jesse tot de richting Australiƫ reizende Ian kunnen dingen naar de eer.

How I Met Your Father komt nu met de moeder van Sophie, die gespeeld wordt door Paget Brewster en Lori blijkt te heten. Lori was vroeger een model en is een alleenstaande moeder die op jonge leeftijd zwanger werd van Sophie.

Ze debuteert in de aflevering The Good Mom.



Aanbevolen artikelen