search
'How I Met Your Father' wijkt hiermee af van z'n voorganger
Series / Nieuws

'How I Met Your Father' wijkt hiermee af van z'n voorganger

De serie How I Met Your Father heeft nog geen einde opgenomen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De showrunners van Hulu-serie How I Met Your Father hebben onthuld dat ze het einde van de serie nog niet opgenomen hebben. Op 18 januari ging de spin-off van How I Met Your Mother van start op Hulu. Hier in Nederland moeten we nog even wachten.

In How I Met Your Father speelt Hilary Duff de rol van Sophie. Zij vertelt in het jaar 2050 haar zoon hoe zij haar echtgenoot en zijn vader heeft leren kennen. De serie heeft al heel wat mannen laten zien in z'n eerste aflevering, maar nog niet onthuld wie het is.

How I Met Your Father-einde
Showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger onthullen dat ze nog geen einde hebben opgenomen, in tegenstelling tot hoe het bij de vorige serie ging.

"Oh, Kim Cattrall weet het niet. Niemand weet het, behalve wij. Ik denk niet dat het bekend is, we hebben het nog aan niemand verteld," aldus Aptaker.

Berger vulde aan: "Nee, dat hebben we niet gedaan. Ik bedoel, we bevinden ons nu in de vroegste dagen van onze serie, dus we houden ervan een plan te hebben. We zijn net klaar met This is Us, waarbij het belangrijk was om vanaf het begin een planning te hebben en elk seizoen duidelijk dat plan te volgen. Dat helpt je om succesvol te zijn met het vertellen van je vraag."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen