search
'How I Met Your Mother'-acteur vindt Barney tegenwoordig not done
Series / Nieuws

'How I Met Your Mother'-acteur vindt Barney tegenwoordig not done

Acteur Neil Patrick Harris denkt niet dat Barney had gekund in een hedendaagse How I Met Your Mother.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Heel wat fans willen dolgraag dat How I Met Your Mother-personage Barney Stinson te zien is in How I Met Your Father in een kleine cameo. Maar Neil Patrick Harris denkt niet dat zijn stereotype personage past binnen de serie.

De How I Met Your Mother spin-off van Hulu is nu in volle gang en speelt zich af in hetzelfde universum. We volgen nu een vrouw, gespeeld door Hilary Duff, die probeert een echtgenoot te vinden. En weer, net als zijn voorganger, wordt het verhaal verteld door een oudere en volwassen versie van het hoofdpersonage.

How I Met Your Mother-serie
Na vier afleveringen zijn al heel wat mooie links gelegd tussen How I Met Your Mother en How I Met Your Father. Zo wonen Jesse en Sid in het appartement dat ooit van Lily en Marshall was. Maar een cameo zagen we nog niet.

Eentje waar fans op hopen, is een cameo van Neil Patrick Harris, Maar tijdens een dubbelinterview met Hilary Duff vertelde Harris dat het stereotype gedrag van Barney wat hem betreft niet meer zou passen tegenwoordig.

"Wat in jullie serie te zien zijn betreft (plaats hier een grapje), maak ik mij een beetje zorgen. De manier van doen van Barney, zijn overdreven grandeur, zou waarschijnlijk maken dat iedereen flink in de problemen komt. Ik denk dat hij tenzij hij zijn manieren zou veranderen (maak hier een grapje), niet echt meer past."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen