'How I Met Your Mother'-acteur vindt Barney tegenwoordig not done

How I Met Your Mother-acteur vindt Barney not done

Acteur Neil Patrick Harris denkt niet dat Barney had gekund in een hedendaagse How I Met Your Mother.

Jim Pedd, 4 februari 2022 09:10

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Heel wat fans willen dolgraag dat How I Met Your Mother-personage Barney Stinson te zien is in How I Met Your Father in een kleine cameo. Maar Neil Patrick Harris denkt niet dat zijn stereotype personage past binnen de serie.
De How I Met Your Mother spin-off van Hulu is nu in volle gang en speelt zich af in hetzelfde universum. We volgen nu een vrouw, gespeeld door Hilary Duff, die probeert een echtgenoot te vinden. En weer, net als zijn voorganger, wordt het verhaal verteld door een oudere en volwassen versie van het hoofdpersonage.

How I Met Your Mother-serie
Na vier afleveringen zijn al heel wat mooie links gelegd tussen How I Met Your Mother en How I Met Your Father. Zo wonen Jesse en Sid in het appartement dat ooit van Lily en Marshall was. Maar een cameo zagen we nog niet.

Eentje waar fans op hopen, is een cameo van Neil Patrick Harris, Maar tijdens een dubbelinterview met Hilary Duff vertelde Harris dat het stereotype gedrag van Barney wat hem betreft niet meer zou passen tegenwoordig.

"Wat in jullie serie te zien zijn betreft (plaats hier een grapje), maak ik mij een beetje zorgen. De manier van doen van Barney, zijn overdreven grandeur, zou waarschijnlijk maken dat iedereen flink in de problemen komt. Ik denk dat hij tenzij hij zijn manieren zou veranderen (maak hier een grapje), niet echt meer past."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Mother, How I Met Your Father, Barney Stinson, Neil Patrick Harris

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws