Dit is hoe 'Armor Wars' The Punisher kan terugbrengen

Dit is hoe 'Armor Wars' Punisher kan terugbrengen

The Punisher van Jon Bernthal zou terug kunnen keren en wel op deze manier.

Jim Pedd, 8 december 2021 09:49

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Nu zeker is dat Charlie Cox op een zeker moment terugkeert als Daredevil in het Marvel Cinematic Universe, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat andere helden uit de Netflix/Marvel-series hun opwachting maken.
Fans hopen bijvoorbeeld ook heel erg dat acteur Jon Bernthal zijn Frank Castle, a.k.a. The Punisher, naar het MCU kan brengen. Maar het blijft afwachten of dat wel kan en in welke vorm. Gespeculeerd wordt dat The Punisher wel eens een mooie plek kan hebben in de serie Armor Wars van Disney+. Hoe dat werkt leggen we je uit in dit artikel.

Armor Wars
Frank Castle staat erom bekend dat hij de straten van New York City 'schoon' probeerde te houden met zijn gigantische arsenaal aan wapens. Hoe zou het zijn als Don Cheadle's James Rhodes het op The Punisher voorzien heeft in Armor Wars?

En wat nou als die een van de oude War Machine-harnassen van Rhodey zou dragen?

In 2017 zagen we The Punisher #218 verschijnen van schrijver Matthew Rosenberg. Daarin werd hij op een geheime missie gestuurd door Nick Fury Jr., en stal hij een harnas dat hij ook wat update met een witte schedel erop.

Zo kon The Punisher schurken keihard aanpakken. Zoiets zou in een serie in het MCU natuurlijk heel tof kunnen zijn. Vooral aangezien Armor Wars erom draait wat er gebeurt als de technologie van Tony Stark in de verkeerde handen valt.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Punisher, Jon Bernthal, Armor Wars

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws