Fan van 'Sweet Magnolias'? Check dan deze 3 series op Netflix

Sweet Magnolias was deze week dominant op Netflix, wat is dan nu de moeite waard?

Jim Pedd, 06-02-2022 14:29

Helemaal bovenaan de toplijst in Nederland: Sweet Magnolias, een serie die draait om drie vriendinnen die zoeken naar balans in het leven. Ze hebben hun familie, vrienden en carrières en dat maakt niet de meest gemakkelijke balans om te zoeken.
Zoals elke week, kijken we ook meteen welke series een goede tip zijn als je geen genoeg kan krijgen van Sweet Magnolias. Immers heeft de serie maar twee seizoenen en dus is er meer dan genoeg te vinden om door te gaan met dezelfde sferen.

Drie toffe tips
Goed, we zetten drie leuke tips voor je op een rij als je fan bent van Sweet Magnolias:

Summertime (2 seizoenen): Twee jonge volwassenen van heel verschillende achtergronden worden verliefd tijdens een vakantie aan de Adriatische Kust van Italië. De serie is gebaseerd op de boekenreeks van Federico Moccia.

New Amsterdam: Het oudste ziekenhuis van Amerika verwelkomt een nieuwe directeur in de vorm van Dr. Max Goodwin, die de leiding overneemt om de status quo te veranderen en levens te redden. En dat allemaal met het nodige romantische drama.

The King's Affection: Wanneer de kroonprins wordt vermoord, bestijgt zijn tweelingzus de troon. Ze probeert haar identiteit en gevoelens voor haar eerste echte liefde strikt geheim te houden.
Lees meer over: Sweet Magnolias, Netflix, Tips, Summertime, New AMsterdam, The Kings Affection

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Populair nieuws

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam

Geweldige oorlogsserie zet Netflix in vuur en vlam