search
Disney+ komt met goed nieuws over 'Goosebumps'
Series / Nieuws

Disney+ komt met goed nieuws over 'Goosebumps'

De serie is al even in de maak, maar nu gaat Disney+ er ook echt voor.

Disney+ gaat verder met de live action-serie Goosebumps. De streamingdienst gaat een serie van tien afleveringen opleveren gebaseerd op de geliefde boeken van R.L. Stine.

De mogelijk live-action tv-serie werd zo'n twee jaar geleden door Disney+ aangekondigd en nu is de kogel dus door de kerk voor een compleet (eerste) seizoen.

Disney+ maakt Goosebumps
De serie volgt een groep van vijf middelbare scholieren die bovennatuurlijke krachten op hun stad ontketenen. Ze moeten met elkaar leren samenwerken - dankzij en ondanks hun vriendschappen, rivaliteit en verleden met elkaar - om de stad te redden. Daarbij zullen zij ook veel te weten komen over de tienergeheimen van hun ouders.

Nick Stoller en Rob Letterman werken als schrijvers en uitvoerende producenten, terwijl Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Conor Welch, Iole Lucchese en Caitlin Friedman ook uitvoerend producenten zijn.

Letterman zal de eerste aflevering regisseren. De eerdere live-action bioscoopfilms hebben samen meer dan 250 miljoen dollar opgebracht aan de box office. Er zijn nu meer dan 400 miljoen Engelstalige exemplaren van de boeken verkocht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen