Wanneer keren 'NCIS' en 'NCIS: Hawaii' terug?

Wanneer keren 'NCIS' en 'NCIS: Hawaii' terug?

Je hoeft helemaal niet zo enorm lang te wachten op nieuwe afleveringen van de twee series.

Jim Pedd, 7 februari 2022 om 06:00

NCIS en NCIS: Hawaii zitten even op een pauze. Dat komt omdat CBS in de Verenigde Staten de Olympische Winterspelen uitzendt, die op 4 februari van start gingen in Peking.
De twee NCIS-series zijn normaliter op maandagavonden te zien in de Verenigde Staten. NCIS werd dan om negen uur 's avonds uitgezonden en een uur later ging spin-off serie NCIS: Hawaii van start met zijn nieuwe aflevering. Maar om in de uitzendingen ruimte te maken voor de Olympische Winterspelen, zijn de twee televisieseries even met pauze.

NCIS-terugkeer
NCIS-kijkers zijn natuurlijk enorm benieuwd hoe het verder gaat na aflevering 12 van seizoen 19, Fight or Flight, die op 24 januari uitgezonden werd. Kijkers viel het toen al meteen op dat er geen promo te zien was voor de volgende aflevering en dus wisten ze al dat ze nog even zouden moeten wachten.

Ook voor NCIS: Hawaii gold dat de serie - die in september 2021 gelanceerd werd - die dag met het tweede deel van Spies, ook even met pauze ging.

Gelukkig duurt het allemaal niet al te lang voordat de nieuwe NCIS-series weer terug zijn. Op Twitter bevestigde televisiezender CBS namelijk dat aflevering 14 van NCIS: Hawaii op maandag 28 februari uitgezonden wordt. Stom genoeg werd toen nog niet bekend gemaakt wanneer NCIS weer verder gaat, maar de verwachting is dat aflevering 13, The Helpers, gewoon op dezelfde dag uitgezonden wordt.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: NCIS, NCIS Hawaii, CBS, uitzending, olympische winterspelen

Informatie over de serie: NCIS

Populair nieuws