Netflix-serie 'Vikings: Valhalla' trailer blijkt bizar groots

'Vikings: Valhalla' trailer blijkt groots

Vikings: Valhalla blijkt een enorm grootschalige serie te worden op Netflix.

Jim Pedd, 7 februari 2022 17:20

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste volledige trailer en poster voor Vikings: Valhalla zijn vrijgegeven. Die focust zich op de belangrijkste personages van de televisieserie.
Centraal in Vikings: Valhalla staan Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de Noorse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Andere castleden in de Netflix-serie zijn onder meer Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Caroline Henderson, Laura Berlin en David Oakes. De nieuwe serie wordt gemaakt door Jeb Stuart, die dienst doet als showrunner, en hulp heeft van uitvoerend producent en bedenker Michael Hirst van Vikings.

Vikings: Valhalla-trailer en poster
Vikings: Valhalla speelt zich af in de elfde eeuw na christus en is daarmee honderd jaar gesitueerd na Vikings.

Centraal staan de groeiende spanningen tussen vikingen en de Engelse koningen. Ook clashen het christendom en het heidense geloof van de vikingen. Eriksson, Eriksdotter en Prins Sigurdsson gaan van een epische reis van Kattegat naar Engeland en uiteindelijk veel verder.

De trailer voor Vikings: Valhalla laat zien dat we weer de ouderwetse actie mogen verwachten, drama en behoorlijk grootschalige veldslagen. Check hieronder de trailer:


Netflix heeft inmiddels ook een trailer voor Vikings: Valhalla vrijgegeven. Vanaf 25 februari is de serie te zien.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Vikings, Vikings Valhalla, Netflix, trailer

Populair nieuws