'The Wheel of Time' heeft geweldig nieuws voor de fans

'The Wheel of Time' heeft geweldig nieuws

De serie The Wheel of Time krijgt sowieso een derde seizoen van Prime Video!

Jim Pedd, 8 februari 2022 07:17

Prime Video gunt de serie The Wheel of Time nu al een derde seizoen. Dat terwijl de productie van het komende tweede seizoen nog in volle gang is!

De epische fantasyserie The Wheel of Time is gebaseerd op de boekenreeks van Robert Jordan en Brandon Sanderson. De show boekte een groot succes met het eerste seizoen en stond zelfs bovenaan de Nielsen-ratings voor streaming-series. Inmiddels is dus besloten nog twee aanvullende seizoenen te maken.

The Wheel of Time seizoen 3
Deadline's Nellie Andreeva meldt dat The Wheel of Time een derde seizoen krijgt. Dat blijkt door de aankondiging dat Daniel Henney, die de rol van Lan Mandragoran speelt in The Wheel of Time, mogelijk wel te zien is in de komende reboot van Criminal Minds, maar dat dit afhangt van zijn commitment aan de volgende twee seizoenen van The Wheel of Time.

The Wheel of Time kreeg in mei 2021 al de bestelling van een tweede seizoen, nog voordat het eerste seizoen op 19 november van start ging. De opnames van seizoen 2 begonnen in juli en aankondigingen werden gemaakt rond bepaalde belangrijke personages zoals Elayne Trakand.

Rafe Judkins, showrunner van The Wheel of Time, vertelde dat hij hoopt acht seizoenen te kunnen maken van de serie, om zo de vijftien boeken te verfilmen. Dat hangt natuurlijk wel af van de kijkcijfers van The Wheel of Time en of die goed genoeg blijven voor Prime Video om mee door te gaan.

The Wheel of Time seizoen 1 zie je nu op Prime Video.
Bron: CBR

Lees meer over: The Wheel of Time, Prime Video, Amazon, Rafe Judkins

Populair nieuws