search
Cruciale 'The Book of Boba Fett'-keuze is al bekend
Series / Nieuws

Cruciale 'The Book of Boba Fett'-keuze is al bekend

De serie The Book of Boba Fett maakt dan wel een keuze, maar de uitkomst kennen we stiekem al.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie The Book of Boba Fett heeft heel wat opwindends voor fans in petto deze week. De vorige aflevering eindigde tegelijk wel met een wat naar moment.

Luke Skywalker gaf Baby Yoda, Grogu, namelijk de keuze tussen een toekomst als Jedi en het definitief verlaten van Din Djarin, of zich bij zijn vaderfiguur voegen als een Mandalorian. De aflevering snijdt naar 'zwart', op het moment dat Grogu na zit te denken over zijn keuze.

The Book of Boba Fett-keuze
Fans maken zich natuurlijk zorgen, want waar kiest de jonge Grogu voor? Als we de The Rise of Kylo Ren-comics volgen, dan weten we echter al wat Grogu besluit.

In die comics leren we namelijk dat Ben Solo de eerste echte leerling van de Jedi Academy van Luke Skywalker was. De implicatie moge duidelijk zijn: Grogu zal de Jedi-meester binnenkort verlaten.

Immers blijkt al uit een comic die tot het canon van de Star Wars-franchise behoort, dat Ben Solo de eerste is. Waarmee duidelijk moge zijn dat Grogu dat - vermoedelijk - niet is.

De kans lijkt klein dat Jon Favreau of Dave Filoni het Star Wars-canon gaan negeren, aangezien ze daar met The Mandalorian en The Book of Boba Fett tot nu toe veel energie in steken.

Je kunt de serie The Book of Boba Fett momenteel streamen op Disney+. Komende woensdag zie je de laatste aflevering van het eerste seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen