search
Dit is wanneer je het vierde 'Drive to Survive' seizoen op Netflix ziet
Series / Nieuws

Dit is wanneer je het vierde 'Drive to Survive' seizoen op Netflix ziet

Het is al bekend dat onze kampioen geen (grootschalige) medewerking heeft verleend.

Verleden jaar was het mooiste Formule 1-seizoen voor de Nederlandse liefhebber van de koningsklasse in de autosport. Het was namelijk Max Verstappen die na een bizar verlopen slotrace de meeste punten had en zich mocht laten kronen tot de kampioen.

Net als de drie voorgaande seizoenen was Netflix van de partij om het seizoen te volgen, achter de schermen. De registratie daarvan krijg je te zien in F1: Drive to Survive, alweer het vierde seizoen.

F1: Drive to Survive - maart 2022 te zien
Via What's on Netflix.com wordt duidelijk dat het vierde seizoen begin maart op Netflix zal verschijnen. En dat is net op tijd voor de start van het nieuwe seizoen. Leuk om nog even terug te blikken.

De afgelopen seizoenen heeft de docuseries (en Max) ervoor gezorgd dat de F1 een stuk beter wordt bekeken, ook vooral in de States.

Over wat we in seizoen vier te zien krijgen is nog niet bekend. De gevechten tussen Verstappen (Red Bull) en Mercedes' Lewis Hamilton zullen ongetwijfeld belicht worden, al is al bekend dat Verstappen geen medewerking heeft verleend. Wel werd Red Bull gevolgd tijdens zijn overwinning in Monaco.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen