search
Wanneer keert het Arrowverse terug op televisie?
Series / Nieuws

Wanneer keert het Arrowverse terug op televisie?

The Flash en Batwoman, maar ook Legends of Tomorrow gaan bijna door.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nadat een seizoen van televisie volledig in de war geschopt werd, is The CW weer druk bezig met het uitzenden van wat een normaal seizoen belooft te zijn. Door de Olympische Winterspelen is het uitzendschema wel wat veranderd.

Het gevolg van de Olympische Winterspelen is het opschudden van de uitzendingen. Series als The Flash en Riverdale gingen langere tijd met pauze, en tegelijk werden series als Naomi en Superman & Lois slechts kortere tijd onderbroken. Vandaag vertellen we je wanneer de boel weer doorgaat.

De nieuwe afleveringen
Goed, we zetten op een rij wanneer de series weer doorgaan in het Arrowverse.

Superman & Lois: de serie keert dinsdag 22 februari terug in de Verenigde Staten, met een aflevering waarin Clark zich schuldig voelt over wat met John Irons gebeurd is en Lois zorgen heeft over Ally en haar mening.

Naomi: deze tienerserie hervat ook op dinsdag 22 februari z'n uitzendingen in de Verenigde Staten. Naomi is natuurlijk enorm geschrokken van haar ontmoeting met de premiejager en het is aan Dee om haar te blijven trainen.

DC's Legends of Tomorrow: op woensdag 23 februari keert de knotsgekke televisieserie weer terug. De Legends hebben nog maar 1 manier om Gideon te redden, en dat betekent dat ze een heel bijzonder plan moeten bedenken.

Batwoman: deze show pikt de draad ook op 23 februari op. Ryan, Sophie en Jada moeten samen een plan bedenken om Marquis te stoppen en Mary probeert het helemaal goed te maken voor haar wandaden als Poison Ivy.

The Flash: en dan is er nog deze serie, die wat langer op zich laat wachten en de nieuwe aflevering op woensdag 9 maart uitzendt. Details over de nieuwe reeks zijn er nog niet, al is bekend dat Rick Cosnett terug is als Eddie Thawne en Robbie Amell weer te zien is als Ronnie Raymond.



Aanbevolen artikelen