Deze bikkelharde hitserie van Prime Video krijgt nu al een 2e seizoen

Hitserie van Prime Video krijgt een 2e seizoen

Prime Video gunt Reacher met Alan Ritchson nu al een nieuw seizoen!

Jim Pedd, 9 februari 2022 08:30

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Amazon Studios heeft niet lang nodig gehad om te beslissen dat het een nieuwe hit in handen heeft. De serie Reacher, die je sinds vrijdag 4 februari op Prime Video kunt streamen en gebaseerd is op de boeken van Lee Child, krijgt namelijk een tweede seizoen.
Drie dagen nadat het volledige eerste seizoen van Reacher zijn debuut beleefde op Prime Video, heeft Amazon al besloten om een nieuw seizoen te bestellen. Daarmee keert acteur Alan Ritchson dus weer terug als Jack Reacher.

Reacher-serie
Het eerste seizoen is gebaseerd op het boek The Killing Floor uit 1997 en het eerste boek in de reeks van Lee Child. Het nieuwe seizoen zal op een ander boek gebaseerd worden.

"Het fenomenale debuut van Reacher is een eerbetoon aan de creatie van een van de meest bekende helden van entertainment van Lee Child en de originele aanpak op de verhalen van Nick Santora, maar ook Alan's briljante belichaming van het personage en de toewijding van deze getalenteerde mensen die allemaal onvermoeibaar voor en achter de camera werken om een onmiskenbaar binge-waardige serie te maken," aldus Jennifer Salke van Amazon Studios.

Volgens haar "is de wereldwijde impact van Reacher zo groot dat het een van de beste seriedebuten van Amazon heeft beleefd."

Reacher zie je nu op Prime Video.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Prime Video, Reacher, Alan Ritchson, Lee Child

Populair nieuws