Darth Vader's rol in 'Obi-Wan Kenobi' is bekend!

Darth Vader's rol in 'Obi-Wan Kenobi' is bekend!

Obi-Wan Kenobi krijgt een rol voor Darth Vader en nu weten we op welke manier.

Jim Pedd, 9 februari 2022 13:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het lijkt erop dat Hayden Christensen niet zo'n grote rol krijgt in de Obi-Wan Kenobi-serie van Lucasfilm als je misschien zou denken.
Het gerucht gaat rond dat de acteur slechts twee weken op de set was en een aantal heel specifieke scènes moest opnemen. De scènes voor Obi-Wan Kenobi zijn behoorlijk belangrijk voor de serie, dus hebben we hier een extra SPOILER-waarschuwing.

Obi-Wan Kenobi-rol
Volgens Making Star Wars heeft Christensen scènes als Vader opgenomen in zijn bacta tank, waar hij herstelt van al zijn verwondingen. Het gaat dus ook om materiaal waarop Vader zijn helm niet draagt.

Ook zou Christensen te zien zijn in flashbacks, waarbij McGregor's Obi-Wan nachtmerries beleeft terwijl zijn voormalig leerling langzaamaan ten val komt.

Making Star Wars meldt ook dat twee andere acteurs in de huid van de beroemdste schurk van de popcultuur kroop. Dmitrious Bistrevsky zou de meeste scènes hebben opgenomen in het Vader-pak, terwijl hij staat en "er bedreigend uitziet". Tom O'Connell zou het personage gespeeld hebben in vechtscènes, waarbij we weten dat er een rematch tussen Obi-Wan en Darth Vader te zien zal zijn.

Obi-Wan Kenobi is in mei te zien op Disney+, gaat het gerucht.
Bron: Comic Book

Lees meer over: Star Wars, Obi Wan Kenobi, Rupert Friend, Ewan McGregor, Disney Plus, Hayden Christensen

Populair nieuws