Fans draaien helemaal door na 'The Book of Boba Fett'-finale

Fans draaien door na The Book of Boba Fett-finale

De serie The Book of Boba Fett krijgt een wel heel tof moment in de finale!

Jim Pedd, 10 februari 2022 07:50

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Let op: dit artikel bevat SPOILERS voor de zevende aflevering van The Book of Boba Fett.
The Book of Boba Fett heeft dan eindelijk z'n finale laten zien. En die bevat een paar wel heel opvallende en mooie momenten waar fans nog lang over zullen napraten.

In de finale van de serie The Book of Boba Fett zie je hoe de oorlog van Boba Fett tegen het Pyke Crime Syndicate over de heerschappij over Mos Espa tot een einde komt. Het is een amusant moment, vooral het moment waarop Fett op zijn huisdier-Rancor rijdt en hem mee ten strijde neemt.

The Book of Boba Fett-fans
Een specifiek moment leidt bij heel wat fans tot tranen.

De vorige aflevering zagen we hoe de kleine Grogu zijn Jedi-training kreeg van Luke Skywalker. Maar de Jedi-meester voelde al dat de kleine Grogu een emotionele band met Din Djarin had. En daarom kreeg hij een keuze.

Grogu moest ofwel het lichtzwaard van Yoda kiezen en zich committeren aan de Jedi, of hij moest ervoor kiezen om het Beskar-harnas dat hij van Din Djarin had gekregen dragen.

De kleine Grogu koos voor het harnas, waarna hij door Luke afgezet werd bij de werkplaats van Peli Motto. Althans, door R2-D2. Motto ging daarop zoeken naar Din en verraste hem middenin het gevecht met de kleine Grogu, die vervolgens in de armen van Din sprong. Een moment dat tot groot genoeg bij fans leidde!

The Book of Boba Fett zie je nu in z'n geheel op Disney+.


Lees meer over: The Book of Boba Fett, Disney Plus, Star Wars, Temuera MOrrison

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws