search
Nieuwste hitserie van Netflix gaat zo verder in seizoen 2
Series / Nieuws

Nieuwste hitserie van Netflix gaat zo verder in seizoen 2

All of Us Are Dead kan deze kant op met 't nieuwe seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Zuid-Koreaanse zombieserie All of Us Are Dead heeft Netflix weten overwinnen. In de serie raakt een stel middelbare scholieren gevangen in een zombie-apocalypse.

Eigenlijk vrijwel meteen werd All of Us Are Dead een van de meest bekeken Netflix-series van dit moment. Hier in Nederland staat 'ie helaas niet bovenaan de toplijsten van de streamingdienst, maar toch. All of Us Are Dead scoort goed en dat leidt onvermijdelijk tot speculatie over een tweede seizoen.

All of Us Are Dead seizoen 2
Regisseur Lee Jae-kyoo is behoorlijk verrast door het enorme succes van zijn serie All of Us Are Dead. Hij hoopt op een tweede seizoen en mocht dat er komen, dan weet hij nu al welke kant de boel op zou kunnen.

"Er zijn veel richtingen, settings en scènes die specifiek opgezet waren om het verhaal uit te breiden met een aanvullend seizoen," begon Jae-kyoo tegenover The Korean Herald.

"Denk aan de introductie van nieuwe zombie-soorten, immuun en onsterfelijk. Als het eerste seizoen gezien kan worden als een seizoen over het overleven van de mensheid, kan het tweede seizoen het best gezien worden als een seizoen over het overleven van de zombies. Ik hoop dat ik kijkers nog een seizoen mag gunnen."

All of Us Are Dead seizoen 1 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen