Deze acteur begrijpt de haat voor Netflix-serie 'Arrested Development' wel

Will Arnett over haat voor Arrested Development

Arrested Development kreeg extra seizoenen op Netflix, maar stelde enorm teleur.

Jim Pedd, 10 februari 2022 om 10:48

Will Arnett vertelt over zijn tijd met Arrested Development seizoen 4 en 5 en de boze reacties van fans op de twee aanvullende seizoenen.
De serie ging in 2003 van start op Fox en volgt Michael Bluth, terwijl hij probeert zijn excentrieke familie te beheersen na de arrestatie van zijn vader. De cast is heel sterk, met Arnett in de rol van Gob, een goochelaar die maar geen succes vindt, en onder meer Portia de Rossi, Alia Shawkat, David Cross, Tony Hale, Jeffrey Tambor, evenals de inmiddels overleden Jessica Walter.

Arrested Development teleurstelling
Arrested Development liep tot seizoen 3, maar werd wegens lage kijkcijfers geannuleerd. Daarna bestelde Netflix een vierde en vijfde seizoen, die als behoorlijk teleurstellend gezien werden. Daarom komt er ook waarschijnlijk geen zesde seizoen.

Tijdens een interview met The Guardian ging Arnett in op zijn tijd met Arrested Development seizoen 4 en 5 en de boze fans. Hij is het er wel mee eens dat delen van de twee seizoenen niet werkten, wat deels voortkomt uit het feit dat de cast niet altijd beschikbaar was.

"Weet je, ik denk dat er veel dingen niet werkten in die seizoenen. Zo waren we allemaal zelden samen. En er waren momenten waarop we dat wel waren en ik echt moest huilen van het lachen. Dat alleen al maakte het de moeite waard. Misschien was het een heel dure reĆ¼nie voor ons allemaal."

Arrested Development seizoen 1 tot en met 5 zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Arrested Development, Will Arnett, Netflix

Informatie over de serie: Arrested Development

Populair nieuws