'Legends of Tomorrow' cast mogelijk deze legende!

'Legends of Tomorrow' cast mogelijk deze legende

Zach Braff zou met groot genoegen een rol hebben in het nieuwe seizoen van Legends of Tomorrow.

Jim Pedd, 10 februari 2022 om 10:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week hoorden we ineens dat acteur Donald Faison een rol zou krijgen in Legends of Tomorrow. Nu horen we dat zijn vriend en co-host Zach Braff (de twee leerden elkaar kennen op de set van Scrubs) ook graag een rol krijgt in de serie.
Welke rol Donald Faison speelt in het zevende seizoen van Arrowverse-serie Legends of Tomorrow is nog niet bekend. Maar het gerucht gaat dat hij een versie van Booster Gold speelt in het nieuwe seizoen van de televisieserie. De verwachting is dat hij in de finale van seizoen 7 zit en een grotere rol heeft in seizoen 8.

Legends of Tomorrow-rol
In de nieuwe aflevering van de podcast Fake Doctors, Real Friends, waarin de twee terugblikken op Scrubs, horen we dat Braaf heel graag in de serie te zien is.

"Ik weet niet hoe ik dit geluk gekregen heb," begon Faison toen Braff de rol ter sprake bracht. Hij vertelt zelfs welke rol hij krijgt, maar de naam werd weg gebliept.

"Ik kwam erachter, omdat ze dingen schreven als: Zach zal [bliep]," ging Braff verder. "Ik denk inderdaad ook dat jij die rol zou moeten hebben."

Braff vroeg vervolgens aan Faison of zijn rol enkel een stem was, maar daarop zei hij: "nee, het is echt een personage. We verkleden ons als superhelden". Waarop Braff zei: "zeg jij dan maar tegen Berlanti dat ik [bliep]."

Wat dat betekent is natuurlijk de vraag, maar fans van Scrubs hopen enorm dat hij Blue Beetle of Skeets speelt.

Legends of Tomorrow zie je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Legends of Tomorrow, DC, Netflix, The CW, Arrowverse, Zach Braff

Informatie over de serie: Legends of Tomorrow

Populair nieuws