Gaan we dit 'Suicide Squad'-personage zien in seizoenfinale 'Peacemaker'?

'Suicide Squad'-personage in finale 'Peacemaker'?

Fans van de franchise hebben in elk geval heel wat om naar uit te kijken in de laatste aflevering van Peacemaker.

Zilko Tarici, 11 februari 2022 om 06:00

Nu we het einde naderen van het eerste seizoen van HBO Max-hit Peacemaker, gaan er steeds meer geruchten over wat we gaan zien in wat belooft een spetterende finale te worden.
De zesde aflevering eindigde met de Butterflies, die in een stadje van zowat alle inwoners de lichamen hebben overgenomen. Tijdens een persconferentie lieten de lokale autoriteiten (die ook overgenomen zijn) dat ze op zoek zijn naar Peacemaker voor moord.

Niet alleen werd met deze mededeling de missie van Peacemakers team om de voedselbron van de Butterflies te doden bemoeilijkt, maar werd ook openbaar gemaakt dat hij als vluchteling te boek staat.

Oude strijd herleeft?
Maar wat is nu de connectie met The Suicide Squad? Nou ja, aan het einde van die film werd Peacemaker neergeschoten door Bloodsport (Idris Elba), maar die dacht dat de anti-held dood is gebleven. De eerder genoemde persconferentie zou er echter wel eens voor kunnen zorgen dat Bloodsport alsnog Peacemaker wil uitschakelen.

Regisseur James Gunn heeft ondertussen aangekondigd dat ons een explosieve finale staat te wachten. Het zou dus zomaar kunnen dat we Bloodsport zien terugkeren in enige hoedanigheid.

De laatste aflevering van Peacemaker is vanaf 17 februari a.s. te streamen via HBO Max.

Bron: Comic Book

Lees meer over: James Gunn, Peacemaker, John Cena, Danielle Brooks, Jennifer Holland

Populair nieuws