search
'Better Call Saul'-ster over zijn hartaanval op de set
Series / Nieuws

'Better Call Saul'-ster over zijn hartaanval op de set

Bob Odenkirk had een hartaanval tijdens de opnames van het zesde seizoen.

Afgelopen zomer was er plotseling het vreselijke nieuws dat acteur Bob Odenkirk een hartaanval had gekregen tijdens de opnames van het zesde (en laatste) seizoen van Better Call Saul. In een interview gaat de acteur er voor het eerst op in.

De Emmy-winnend acteur Odenkirk zakte ineens in elkaar op de filmset. Gelukkig kon hij al na een paar dagen fans laten weten dat hij helemaal zou herstellen. In een nieuw interview vertelde de acteur al te weten dat hij last had van cholesterol en dat bouwde zich op in zijn hart. Twee verschillende artsen hadden besloten behandeling uit te stellen "tot een van die stukjes" uit elkaar zou vallen.

Hartaanval op de set
"We waren een scène aan het opnemen, eigenlijk al de hele dag en gelukkig was ik niet terug naar mijn trailer gegaan," onthulde Odenkirk tijdens een interview met The New York Times.

"ik ging naar een Cubs-game en ging die kant op. Rhea [Seahorn, co-ster] vond dat ik er blauw uit begon te zien." Daarop kwamen een assistent-regisseur en gezondheidsexperts langs om te kijken en gaven ze zelfs even mond-op-mond beademing en schokten ze Odenkirk drie keer met een defibrillator.

"Dat was zo vreemd," vulde Seehorn de acteur aan toen Odenkirk vertelde hier geen actieve herinnering aan te hebben. "Je had geen bijna-dood-ervaring, je kreeg te horen dat je er een had."

Better Call Saul zie je hier in Nederland op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen