'Better Call Saul' seizoen 6 is het beste tot nu toe

Better Call Saul seizoen 6 is het beste tot nu toe

Better Call Saul heeft het beste voor het laatste bewaard zegt Bob Odenkirk.

Jim Pedd, 9 februari 2022 09:06

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het aankomende en laatste zesde seizoen van Better Call Saul is het beste tot nu toe. Dat belooft hoofdrolspeler Bob Odenkirk, die de hoofdrol speelt van Jimmy McGill, a.k.a. Saul Goodman in de spin-off van Breaking Bad.
De serie Better Call Saul is eigenlijk elk seizoen wel goed ontvangen door zowel critici als door het publiek. De manier waarop Better Call Saul extra diepgang toevoegt aan het achtergrondverhaal van veel personages uit Breaking Bad krijgt met name veel lof.

Better Call Saul seizoen 6
De serie Better Call Saul ging van start in 2015 en gaat nu richting z'n climax. De serie begon nog best komisch en was gericht op de rechtbank en liet zien hoe Jimmy McGill Saul Goodman werd.

Vroege seizoenen draaiden vooral om de relatie van Jimmy met zijn oudere broer en nu gaat de serie vooral in op hoe Jimmy terecht kwam in de criminele onderwereld en de wijze waarop hij verstrikt raakt met de drugskartels.

In reactie op de teaser voor het zesde seizoen die AMC vrijgaf, zegt Odenkirk nu dat het laatste seizoen het "beste" tot nu toe zal worden. Dat belooft dus wat!

Check hieronder 't bericht op Twitter van Odenkirk. Better Call Saul zie je op Netflix.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, Bob Odenkirk, Breaking Bad, Vince GIlligan, AMC, Netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws