Dit is de hoofdpersoon van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'

Dit is de hoofdpersoon van 'Lord of the Rings'

Prime Video laat de serie voornamelijk draaien om de grote elfenheldin Galadriel!

Jim Pedd, 11 februari 2022 13:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The Lord of the Rings: The Rings of Power kreeg een vrij uitgebreid artikel in Vanity Fair. Met dertien foto's en een boel informatie over de eerste reeks afleveringen. Via het artikel komen we er nu ook achter wie de hoofdpersoon van de serie is.
Vanity Fair hint erop dat Galadriel ditmaal meer zal zijn dan een verteller (wat ze ook bij The Lord of the Rings-films van Peter Jackson was). Galadriel wordt gespeeld door Morfydd Clark en zal de tegenspeler van Charlie Vickers' nieuwe personage Halbrand zijn.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-rollen
Galadriel zal in The Lord of the Rings: The Rings of Power verschillen van hoe we haar eerder zagen. Nu is ze de commandant van de noordelijke legers. Wat dat betekent weten we niet, al is zeker dat ze een zwaard bij zich heeft.

The Lord of the Rings: The Rings of Power zal beginnen met het narratief als Morgoth verslagen is, de belichaming van de duivel in Midden-Aarde. Galadriel zoekt de laatste overblijfselen van de legers van Morgoth, die ook een hand hadden in het doden van haar broer.

Los van Galadriel, zal de The Lord of the Rings: The Rings of Power-serie ook een grote rol hebben voor een breed ensemble aan personages.

Vanaf 2 september kan je de nieuwe serie zien.
Bron: Vanity Fair

Lees meer over: Lord of the Rings The Rings of Power, Lord of the Rings, Amazon, Prime Video, Morfydd Clark

Populair nieuws