Eindelijk weten we wanneer 'Better Call Saul' seizoen 6 begint

Eindelijk: releasedatum Better Call Saul S6 bekend

Better Call Saul kan bijna van start met z'n zesde seizoen, gelukkig maar.

Jim Pedd, 11 februari 2022 12:31

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

AMC laat eindelijk weten vanaf wanneer je Better Call Saul seizoen 6 kunt zien. Het laatste seizoen laat nog maar eventjes op zich wachten.

Better Call Saul ging in 2015 van start op AMC, anderhalf jaar nadat de finale van Breaking Bad te zien was. De serie volgt de oorsprong van Saul Goodman, als Jimmy McGill.

Better Call Saul seizoen 6
Het vijfde seizoen van Better Call Saul eindigde in april 2020, tijdens de coronapandemie. De opnames van het laatste seizoen werden dan ook door corona vertraagd, maar in maart 2021 werden de opnames hervat.

Die liepen vervolgens weer een tegenslag tegen het lijf, omdat Bob Odenkirk een hartaanval kreeg op de set in juli. Afgelopen september kwam 'ie weer terug op de set en gingen de opnames door.

Inmiddels laat AMC aan The Hollywood Reporter weten dat Better Call Saul seizoen 6 vanaf 18 april 2022 te zien is. Het dertien afleveringen tellende seizoen begint met zes afleveringen en gaat dan zes weken op pauze. Op 11 juli 2022 begint men met de laatste zes afleveringen van de serie.

We weten nog opvallend weinig over het nieuwe seizoen, al gaan we ervan uit dat 't behoorlijk emotioneel wordt! Better Call Saul zie je hier in Nederland op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, Bob Odenkirk, Breaking Bad, Vince Gilligan, Rhea Seehorn

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws