Trailer 'The Last Kingdom' seizoen 5 én releasedatum van het laatste seizoen onthuld

The Last Kingdom komt met z'n vijfde seizoen in maart tot een einde.

Jim Pedd, 11-02-2022 13:46

De serie The Last Kingdom onthult de officiële promo voor het aankomende vijfde seizoen. De televisieserie komt met de tien afleveringen tot een einde en het belooft een opvallend en grootschalig nieuw seizoen te worden.
Niet iedereen zal het overleven in dit laatste seizoen van The Last Kingdom, dat de reis van Uthred tot een einde gaat brengen. De voornaamste focus lijkt te liggen op een gruwelijke oorlog die nog uitgevochten moet worden.

The Last Kingdom-einde
De promo van The Last Kingdom laat zien dat Lady Aelswith terug is. We dachten dat zij dood zou zijn nadat ze eerder vergiftigd was. En het lijkt er ook nog eens niet op dat ze subject van iemands fantasie is.

De voornaamste focus ligt op de grote vijand van Uthred in dit nieuwe seizoen: Brida. Zij heeft haar eigen schare an volgelingen opgebouwd het nieuwe seizoen van The Last Kingdom.

We zien dat zij eerst de bloedlijn van Uthred aanvalt en dat de strijd daarna in alle hevigheid tot een gevecht tussen haar en Uthred komt. Zo zie je zelfs een episch gevecht tussen de twee op de tak van een boom.

The Last Kingdom gaat op 9 maart verder.


Lees meer over: The Last Kingdom, Alexander Dreymon, Eliza Butterworth, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie