search
'The Lord of the Rings'-makers over de grote druk
Series / Nieuws

'The Lord of the Rings'-makers over de grote druk

Er hangt heel erg veel af van The Lord of the Rings: The Rings of Power.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-showrunner Patrick McKay vertelt tijdens een interview over de immense druk die hij samen met mede-maker J.D. Payne ervaart bij het maken van de serie.

De show van Prime Video begint op 2 september 2022 en krijgt ten minste vijf seizoenen. En dat niet alleen, Prime Video reserveerde 1 miljard dollar voor de serie en steekt er vermoedelijk veel meer geld dan dat in. J.A. Bayona regisseerde trouwens de eerste twee afleveringen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of the Rings af.

We zullen zien hoe de kwaadaardige Sauron de ringen maakt. Ook volgen we de strijd van de mensen en elfen tegen de grote duistere heer en zijn bondgenoten. Galadriel en Elrond zijn ook te zien in de televisieserie.

In gesprek met Vanity Fair vertelde McKay over de druk:

"Ik weet wat ze doormaken, en ik denk dat zij weten wat wij meemaken. Want kan je je voorstellen dat je terug keert naar de films van Peter Jackson, waar o zoveel druk op ligt? We zijn ons allemaal bewust van de immense druk."

The Lord of the Rings: The Rings of Power zie je vanaf 2 september op Prime Video.



Aanbevolen artikelen