search
'Better Call Saul' en meer in trailer AMC+
Series / Nieuws

'Better Call Saul' en meer in trailer AMC+

AMC+ ziet er behoorlijk spectaculair uit als we deze nieuwe teaser van de Super Bowl zo zien.

AMC+ kwam met een fikse trailer waarin het al zijn nieuwe series teaset. Een daarvan, die een heerlijk prominente plek krijgt, is natuurlijk Better Call Saul.

Die serie met acteur Bob Odenkirk in de hoofdrol rondde recentelijk de opnames van zijn zesde en laatste seizoen af. Better Call Saul is een serie die zich in de vroege dagen van Jimmy McGill afspeelt, een advocaat die je in Breaking Bad kent als Saul Goodman. Deze serie is dan ook een prequel, waarin je te zien krijgt hoe hij uiteindelijk vervalt tot de criminaliteit.

Better Call Saul-trailer
Seizoen 6 van Better Call Saul omvat 13 afleveringen. Castleden als Bob Odenkirk en Rhea Seehorn, evenals showrunner Peter Gould, lieten al eens weten dat het verhaal echt rond is straks.

Better Call Saul seizoen 5 kwam nog tot een einde met een paar wel heel intense ontwikkelingen en het laatste seizoen van de televisieserie zal met de nodige antwoorden moeten komen. Zo is het de vraag welke kant het op gaat met Kim Wexler en hoe de oorlog tussen Gus Fring en Lalo Salamanca zich ontwikkelt.

Hieronder zie je de clip van AMC+, inclusief beelden van Better Call Saul. En ja, de promotieslogan van AMC, "epic finales", is ook te zien:



Better Call Saul binge je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen