search
'Better Call Saul'-trailer brengt schurk terug
Series / Trailer

'Better Call Saul'-trailer brengt schurk terug

Better Call Saul belooft een heel heftig zesde seizoen te krijgen op AMC.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De nieuwste trailer voor het zesde seizoen van Better Call Saul laat Gus Fring in zijn eigen huis zien. In de dramaserie volgen we Jimmy McGill, die langzaamaan verwordt tot misdadiger Saul Goodman, een advocaat voor de 'kleine' mensen, die tegelijk grote criminelen dient.

Seizoen 1 tot en met 5 van Better Call Saul hebben langzaamaan personages van Breaking Bad laten zien, waardoor de twee series naadloos in elkaar versmelten.

Better Call Saul seizoen 6
Sinds het einde van Better Call Saul seizoen 5, zijn er heel wat teasers geweest naar het langverwachte laatste seizoen van de televisieserie van AMC en maker Vince Gilligan.

Better Call Saul krijgt 13 afleveringen in het zesde seizoen, die in twee delen worden uitgezonden. We krijgen vermoedelijk een behoorlijk intens seizoen, want Kim blijkt behoorlijk duistere neigingen te hebben en Jimmy weet Howard Hamlin neer te halen. Intussen komt de oorlog tussen Gus en Lalo Salamanca op in alle heftigheid en raakt Nacho Varga daarbij betrokken.

Better Call Saul heeft nu nog een trailer vrijgegeven die Gus Fring in zijn huis laat zien. Het is de eerste die Fring weer eens laat zien.

Eerder trailers voor Better Call Saul lieten onder meer Jimmy in de toekomst als Gene zien, de terugkeer van de Salamanca-tweeling en nu dus Fring.

Better Call Saul zie je op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen