search
Nu al mooi nieuws over 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Nu al mooi nieuws over 'House of the Dragon'

Game of Thrones spin-off House of the Dragon lijkt gegarandeerd een tweede seizoen te krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Game of Thrones gaat dit jaar dan eindelijk verder op HBO. De show was een van de meest populaire en best ontvangen series van de afgelopen paar jaar, maar kwam tot een einde met een finale die een nare nasmaak achterliet bij veel fans.

Dit jaar nog krijgt de franchise de kans een nieuwe start te maken met House of the Dragon; een prequelserie die zich vele jaren voor de originele serie afspeelt. Het lijkt erop dat het enthousiasme en de goede hoop van fans ook bij HBO gevoeld wordt, want daar denkt men aan een tweede seizoen.

House of the Dragon kan door
HBO-chef Casey Bloys laat tegenover The Hollywood Reporter weten dat er nu al gedacht wordt aan een tweede seizoen. Officieel is het besluit nog niet, maar HBO denkt er actief over na.

"Gewoonlijk vind ik het prettig een aanpak te hanteren, waarbij we het er eerst over hebben hoe een tweede seizoen eruit kan zien en hoe het met de scenario's zou kunnen gaan," begon Bloys.

"Maar we zien ook graag hoe een serie het doet. Dat gezegd hebbende, denk ik dat de kans groot is dat House of the Dragon een tweede seizoen krijgt. Maar we laten dingen liever op televisie uitkomen en geven dingen dan wat tijd. Voor de meeste series doen we wel wat voorbereidend werk, zodat we een goede uitgangspositie om door te gaan hebben."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen