Verdwijnen alle Arrowverse-series straks van Netflix?

Verdwijnen alle Arrowverse-series van Netflix?

De Arrowverse-series zouden zomaar eens naar HBO Max kunnen staan, lijkt het.

Jim Pedd, 18 februari 2022 07:52

HBO Max-baas Casey Bloys gaf een vrij onthullend interview aan The Hollywood Reporter, waar we tal van zaken uit kunnen melden. Zo ging Bloys ook in op de kans dat The CW's Arrowverse verhuist naar HBO Max.
Begin dit jaar maakten Paramount en WarnerMedia bekend dat ze The CW in de verkoop wilden doen. De zender werd naar verluidt nooit winstgevend en de omzet kwam vooral van streaming en internationale zaken. Het verhaal ging dat Nexstar de voornaamste overnamekandidaat was. Maar het is nog niet duidelijk of The CW echt volledig verkocht wordt, of dat de twee bedrijven een minderheidsaandeel houden.

The CW naar HBO Max?
De berichtgeving leidde tot onzekerheid en vertragingen bij het vernieuwen van series als Legends of Tomorrow, Batwoman, The Flash en Nancy Drew.

De vraag is vooral ook wat er met de series gebeurt en of die naar HBO Max gaan. "We zullen zien wat er gebeurt. Ik weet niet wat ze met die verkoop willen doen. Maar die series doen het enorm goed als ze naar HBO Max komen in een window deal. Ze zijn goed gemaakt en waardevol voor ons."

Zo bezien zou het zelfs kunnen dat de series hier in Nederland straks van Netflix verdwijnen en naar HBO Max gaan.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Arrowverse, Netflix, HBO Max, The CW, The Flash

Informatie over de serie: The Flash

Populair nieuws