search
Einde megahit HBO nog niet in zicht
Series / Nieuws

Einde megahit HBO nog niet in zicht

Succession heeft nog geen einde in zicht, goed nieuws dus voor de fans.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ondanks veel speculatie over het moment waarop Succession tot een einde komt, laat HBO-baas Casey Bloys weten dat het laatste seizoen nog niet gepland staat.

Succession is een dramaserie die tot nu toe drie seizoenen kent. Het is sinds de serie van start ging een van de best ontvangen series van de afgelopen jaren geworden. In 2020 bleek Succession zelfs heel wat Emmy's te winnen en bewees de show een aanwezige te zijn waarmee rekening gehouden moet worden.

Succession einde
De serie is een heerlijke blik op het leven van de rijken en machtigen in Amerika. De focus ligt specifiek op een Murdoch-achtige familie, de familie Roy die eigenaar is van het bedrijf Waystar Royco.

Succession is vernieuwd voor een vierde seizoen dat hopelijk snel te zien is. Brian Cox vertelde vorig jaar nog uit te gaan van 1 of 2 aanvullende seizoenen, maar nu vertelt Bloys daar niet zeker van te zijn.

"Of de serie een einde krijgt, is bovenal aan Jesse [Armstrong, showrunner]. Hij werkt nu met de schrijvers en heeft het over seizoen 4. Ik stel mij voor dat hij ons op een zeker moment laat weten of dit het laatste seizoen wordt, of dat er meer komt. Over het algemeen laten wij het aan de showrunners en bedenkers om te vertellen wanneer het tijd is om een verhaal af te ronden."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen