search
HBO heeft er een nieuwe megahit bij
Series / Nieuws

HBO heeft er een nieuwe megahit bij

De serie Succession scoort enorm goed bij de kijker met deze kijkcijfers.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Logan Roy heeft het weer voor elkaar. De mediamagnaat besloot aan het einde van het derde seizoen van de hitserie zijn kinderen enorm te naaien, en dat leidde tot heel wat enorm geschokte reacties. Met torenhoge kijkcijfers als resultaat.

Succession eindigde zijn derde seizoen met de aflevering All the Bells Say. Die trok maar liefst 1,7 miljoen kijkers op alle HBO-platformen op 1 dag.

Succession-record
De 1,7 miljoen kijkers van Succession waren een record voor de serie. Dat trok gemiddeld lineair zo'n 543.000 kijkers dit seizoen. HBO liet al eens weten dat de opening van het derde seizoen zijn meest bekeken van de serie tot nu toe was.

De première van het derde seizoen van Succession trok in totaal 1,4 miljoen kijkers over alle platformen.

Voor de finale van Succession geldt dat het aantal kijkers met 47% toenam ten opzichte van de finale van het tweede seizoen, 21% ten opzichte van de première van het derde seizoen en 8% ten opzichte van de vorige aflevering van een week geleden, Chiantishire.

Gemiddeld werd het nieuwe seizoen van Succession volgens HBO bekeken door 6,1 miljoen kijkers per aflevering. Dat is 56% meer dan het tweede seizoen, waarmee de serie Succession een gigantische hit is.



Aanbevolen artikelen